Reserveren

GENIETEN MAAR!

Kamperen bij Sophie is slapen in een prachtige (historische) omgeving. De kampeerwagen ligt namelijk in een veelzijdig natuurgebied waar je uren kunt wandelen en fietsen. De eindeloze bossen en stranden van Westenschouwen zijn de ideale plek om weer even helemaal op te laden en het ziek zijn even te vergeten. Ook wie op zoek is naar meer beleving, ontspanning en activiteiten kan zijn hart ophalen op Schouwen-Duiveland.

Boswachterij 

Bij de kampeerwagen vindt je het grootste bos van Zeeland. De Boswachterij is onderdeel van het natuurmonument de “kop van schouwen” en is één van de mooiste gebieden van Staatsbosbeheer. Overal is de branding van de Noordzee hoorbaar. U vindt er heuvelachtig duinlandschap met zandverstuivingen, valleien en duinweiden. Maar ook vogelrijke bosranden met vele soorten bomen en planten. Kortom: alle ruimte om te ontspannen!

Vertel me meer over de Boswachterij

Watersnoodmuseum

Wat in 1953 de aanleiding was voor Prinses Beatrix om te logeren in de kampeerwagen, is vandaag  de dag nog steeds een goede aanleiding om een bezoek te brengen aan dit indrukwekkende museum. Wat de prinses met haar eigen ogen zag, kun je zelf aanschouwen in het Watersnoodmuseum. Het Watersnoodmuseum is gevestigd in de vier caissons, in Ouwerkerk, die gebruikt zijn voor de sluiting van het laatste stroomgat. Als je het museum binnenloopt, stap je in de geschiedenis van het water van ’53 tot nu. Ontdek wat het museum jou over water en het belang van waterveiligheid vertelt.

Meer informatie vindt je op watersnoodmuseum.nl

Neeltje Jans

Bij Neeltje Jans komen alle elementen samen, je vindt hier natuur, cultuur en techniek. Het attractiepark ligt op het voormalige werkeiland van de Oosterscheldekering. Er wordt uitleg gegeven over de Deltawerken en je kunt er een wandeling in een pijler van de stormvloedkering maken. Maar de kinderen kunnen er ook spelen op de waterspeelplaats of genieten van een zeehondenshow. Dit alles ligt middenin een natuurgebied met strand, zandvlakten en duinen. 

Bestel je tickets op neeltjejans.nl