Reserveren
Selecteer een pagina

SLAPEN IN EEN SCHITTERENDE OMGEVING

De kampeerwagen heeft in totaal 4 slaapplekken, waarvan 2 in het knusse stapelbed. Er is een woonkamer met twee comfortabele stoelen, een slaapbank (voor 2 personen), een kachel en een gedeelte met het stapelbed en de keuken. De luxe mantelzorgunit biedt privé-sanitair met douche en wastafel. Het grasveldje voor de kampeerwagen is een heerlijke speelplek voor kinderen. Vanaf het beschutte terras geniet je van het fraaie uitzicht en de volle privacy. Hier ervaar je rust en ruimte. Wat een heerlijk plekje!

De inrichting

Is knus, licht en sfeervol. De grote ramen zorgen voor veel licht en geven vrij zicht op het groen om je heen. Autenthieke elementen en foto’s aan de muur laten je de rijke geschiedenis voelen. De kampeerwagen is stijlvol en met aandacht ingericht.

De bedden zijn alvast opgemaakt, de handdoeken en het welkomstpakket liggen voor je klaar.

“Wat een geweldige plek. Echt even tot rust komen een echte vakantie vieren. Even niet bezig zijn met de epilepsie van manlief en bang zijn voor dat wat andere denken bij een aanval. Ook de beperkingen van onze zoon waren hier niet merkbaar omdat hij zich niet hoeft te meten met anderen, maar lekker zijn eigen kan zijn. Bedankt”

Lees meer ervaringen

Alles om te genieten!

  • Opgemaakte bedden
  • Televisie
  • Keukentje (met koelkast)
  • Gratis WIFI