Reserveren
Selecteer een pagina

Ervaringen

De kampeerwagen van Sophie is een plek geworden speciaal voor mensen die tot rust willen komen, herstellen, gedachten willen verzetten of er gewoon (ondanks hun ziek zijn) even helemaal uit willen zijn.  De ervaringen van onze gasten is dan ook wat ons motiveert én inspireert!

Een aantal van die unieke verhalen en mooie ervaringen lees hier op deze pagina. 

“Dank je wel alle bestuursleden, sponsoren, donateurs voor de fantastische week in de pipowagen en mantelzorg unit. Wat een prachtige omgeving en wat een rust. Bezoek aan Neeltje Jans en de Deltawerken, strand, fietsen tussen de mooie natuur, leuke stadjes en nog veel meer.”

“Ik heb echt super veel plezier gehad. Bedankt voor alle leuke dingen de we hebben gehad zoals golven, bowlen, ijsje en natuurlijk de Appelaere en de Burghse school als VIP. Helaas kon het zwembad niet doorgaan, maar door het mooie weer konden we zwemmen in de zee”

“Wat een geweldige plek. Echt even tot rust komen een echte vakantie vieren. Effe niet bezig zijn met de epilepsie van manlief en bang zijn dat wat andere denken bij een aanval. Ook de beperkingen van onze zoon waren hier niet merkbaar omdat hij zich niet hoeft te meten met anderen, maar lekker zijn eigen kan zijn. Bedankt!”

“Elke morgen wakker worden gemaakt door de volgens. Elke dag lopend naar de zee. Fietsen die we mochten gebruiken voor de verdere afstanden, tegoedbonnen voor allemaal lekkere dingen en leuke activiteiten. Kortom: wij hebben een geweldige week gehad en zijn stichting Sophie erg dankbaar dat wij hier gebruik van mochten maken. Ik ben weer opgeladen!”

“We hebben genoten op deze speciale plek! Alle dagen scheen de zon en konden we heerlijk buiten ontbijten. Alle comfort, dicht bij de zee en lekkere restaurantjes. Het voelt ook special om op een plek met rijke geschiedenis te verblijven. “

“Wat hebben wij genoten! We hebben alles kunnen doen wat we wilde doen. Wij voelde ons helemaal thuis! Wij zijn dankbaar dat we dit gevoel mee kunnen nemen naar huis. Wij hebben een liefdevolle week!”

“We hebben een heerlijke week gehad in de kampeerwagen en de mantelzorgunit. Mooi weer en veel vogels kwamen vaak langs. Helaas is de week alweer voorbij. Wij zijn stichting Sophie dankbaar dat we hier in het mooie Westenschouwen mochten verblijven”

“Dank, dank en nog eens dank! Wat een fantastische week hebben wij gehad! Heerlijk fietsen en naar het strand. Ons leven bestaat normaal uit het van en naar het ziekenhuis gaan. Dagelijks contact met artsen, van de ene opname en operatie naar de andere. Maar deze week genieten! Wij konden deze week een “normaal” gezinnetje zijn! Heerlijk buiten spelen / zitten en genieten!”