Reserveren

Over Stichting Sophie

KamperenbijSophie.nl is een initiatief van Stichting Sophie. Deze stichting, vernoemd naar de eigenaresse van de kampeerwagen Sophie Booy barones van Randwijck, is opgericht met als doel dit unieke stukje geschiedenis te bewaren door de kampeerwagen volledig te renoveren en het vervolgens beschikbaar te stellen aan mensen die door ziekte of omstandigheden behoefte hebben aan een kleinschalig verblijf voor herstel en recreatie. Denk daarbij aan ouders met een ernstig ziek kind, gezinnen die zich geen vakantie kunnen permitteren of mensen met een burn-out.

Stichting Sophie bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers en sponsoren. Samen met hen is er hard gewerkt aan het herstel van de kampeerwagen en is het gelukt deze te voorzien van een luxe mantelzorgunit. Ook in de toekomst zal de stichting ondersteunen in het onderhoud van de kampeerwagen en het faciliteren van de vrijwilligers. Wij hopen dat de kampeerwagen voor vele mensen een plek zal zijn van rust en ontspanning.

Heb je vragen over (of aan) de stichting? Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 026-4431457.

Graag tot ziens!

De bestuursleden van Stichting Sophie

Geregistreerd ANBI

Stichting Sophie is geregistreerd als ANBI. Dat betekent dat we transparant willen zijn over de manier waarop we werken en onze cijfers. Graag delen we dan ook de volgende gegevens:

Statutaire naam: Stichting Sophie
ANBI-status: zeker!

De contactgegevens van de stichting zijn:

Telefoonnummer: 026-4431456
E-mailadres: info@stichtingsophie.nl
Postadres: Zijpendaalseweg 69, 6814 CE Arnhem
IBAN: 854250694
KVK: 61200670
Bank: NL77RABO0191903566

Wil je meer weten over onze stichting? Download dan ons jaarverslag, onze statuten en ons meerjarenbeleidsplan.

Het bestuur

Marian van den Steenhoven-Key
voorzitter

Edzard Gelderman
secretaris

Frans Willem van der Ven
penningmeester

Guusje Poot
bestuurslid

Otteline van der Torren-van Verschuer
bestuurslid

Karen Nije
bestuurslid