Reserveren

Over Stichting Sophie

KamperenbijSophie.nl is een initiatief van Stichting Sophie. Deze stichting, vernoemd naar de eigenaresse van de kampeerwagen Sophie Booy barones van Randwijck, is opgericht met als doel de kampeerwagen te behouden en beschikbaar te stellen aan mensen die door ziekte of andere omstandigheden behoefte hebben aan vakantie en rust in een kleinschalig verblijf aan zee. 

Stichting Sophie bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers en sponsoren. Samen met hen is er hard gewerkt aan het herstel van de kampeerwagen en is het gelukt deze te voorzien van een luxe mantelzorgunit. Ook in de toekomst zal de stichting ondersteunen in het onderhoud van de kampeerwagen en het faciliteren van de vrijwilligers. Wij hopen dat de kampeerwagen voor vele mensen een plek zal zijn van rust en ontspanning.

Heb je vragen over (of aan) de stichting? Wil je meehelpen als vrijwilliger? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 06 51662358.

Graag tot ziens!

De bestuursleden van Stichting Sophie

Geregistreerd ANBI

Stichting Sophie is geregistreerd als ANBI. Dat betekent dat we transparant willen zijn over de manier waarop we werken en onze cijfers. Graag delen we dan ook de volgende gegevens:

Statutaire naam: Stichting Sophie
ANBI-status: zeker!

De contactgegevens van de stichting zijn:

Telefoonnummer: 06 51662358
E-mailadres: info@stichtingsophie.nl
Postadres: Hogeweg 53, 4328 PB Burgh-Haamstede
IBAN: 854250694
KVK: 61200670
Bank: NL77RABO0191903566

Wil je meer weten over onze stichting? Download dan ons jaarverslag, onze statuten en ons meerjarenbeleidsplan.

Het bestuur

Marcel Willemse
voorzitter

Pauline van den Hamer
secretaris

Otteline van der Torren-van Verschuer
bestuurslid

Karen Nije
bestuurslid

Cora Beijer
penningmeester