Reserveren

Een reservering aanvragen

Ben je op zoek naar een plek om even tot rust te komen, je gedachten te verzetten, te herstellen en heb je een verklaring van je arts of specialist? Dan mag jij via onderstaand contactformulier een reservering aanvragen om een korte periode te logeren in de kampeerwagen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen laten we je weten welke data nog beschikbaar zijn (op basis van jouw voorkeuren). Benieuwd of je in aanmerking komt? Check dan de veelgestelde vragen even.
 

We beseffen ons dat het een bijzondere en vaak moeilijke tijd is. Hoewel de kampeerwagen juist nu een buitengewoon heerlijke plek is om er even tussen uit te gaan, houdt het coronavirus (COVID-19) ons allemaal in de greep. Toch is er ruimte om te genieten van een  verblijf in de kampeerwagen. Er is extra aandacht voor hygiëne en veiligheid. Op de pagina opvakantieinzeeland.nl/covid vertellen we je daarom graag meer over de maatregelen die worden getroffen om je verblijf veilig en onbezorgd te laten zijn.

Verder willen je graag vragen alleen naar de kampeerwagen te komen wanneer je geen last hebt van keelpijn, koorts, hoesten of niet verkouden bent. Samen staan we sterk tegen corona! 

Alle reserveringsaanvragen worden in behandeling genomen door opvakantieinzeeland.nl