Reserveren
Selecteer een pagina

Een reservering aanvragen

Dankzij de goede samenwerking met een aantal gerenommeerde samenwerkingspartners (denk aan: maatschappelijke instanties, patiëntenvereniging en kinderziekenhuizen) lukt het om de kampeerwagen beschikbaar te stellen aan mensen die door ziekte of andere omstandigheden behoefte hebben aan vakantie en rust in een kleinschalig verblijf aan zee. Deze instanties zorgen er dan ook jaarlijks voor dat tientallen cliënten onbezorgd kunnen genieten van een verblijf in de kampeerwagen.

Enkele weken per jaar wordt de kampeerwagen ook verhuurd aan andere huurders (kortom: iedereen die in goede gezondheid is en wil komen genieten van deze unieke kampeerwagen). Dit doen wij om geld op te halen voor het onderhoud van de kampeerwagen én om de overnachting voor andere mensen mogelijk te maken. Met jouw reservering geniet je dus niet alleen van een heerlijk verblijf in de kampeerwagen, maar steun je ook meteen het goede doel. Wil je een reservering aanvragen als particulier? Neem dan contact op met opvakantieinzeeland.nl.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om reservering aan te vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 06 51662358.

We beseffen ons dat het een bijzondere en vaak moeilijke tijd is. Hoewel de kampeerwagen juist nu een buitengewoon heerlijke plek is om er even tussen uit te gaan, houdt het coronavirus (COVID-19) ons allemaal in de greep. Toch is er ruimte om te genieten van een verblijf in de kampeerwagen. Er is extra aandacht voor hygiëne en veiligheid om je verblijf veilig en onbezorgd te laten zijn.

Verder willen je graag vragen alleen naar de kampeerwagen te komen wanneer je geen last hebt van keelpijn, koorts, hoesten of niet verkouden bent. Samen staan we sterk tegen corona!