Reserveren
Selecteer een pagina

Vrienden van de stichting

Sponsoren bedankt!

De (financiële) steun van onze sponsoren maakt het mogelijk er écht een onbezorgd verblijf van te maken en draagt bij aan het onderhoud van deze mooie plek van rust en ontspanning.

De Proeftuin (Hoofdsponsor)

J&J leenheer / kabel

Maak kennis met onze vrienden

Graag stellen we je voor aan onze donateurs (wij zeggen liever: vrienden!). Zij steunen ons met het doneren van geld, goederen en/of diensten. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en dankbaar voor. Wil je onze vrienden beter leren kennen? Klik gerust op hun naam. Op hun website stellen ze zich graag aan je voor. 

 

Ook donateur worden?

Alle (financiële) steun is meer dan welkom! Je kunt éénmalig een donatie overboeken naar IBAN: NL77RABO0191903566 (o.v.v. donatie) ten name van Stichting Sophie. Wil je ons periodiek ondersteunen? Dat kan eenvoudig door een automatisch terugkerende donatie in te stellen. Doe je dit conform de fiscale regels dan bespaar je ook nog eens belastinggeld. Dat is win-win.

Heb je vragen over doneren? Wil je bijvoorbeeld met je bedrijf, vereniging of organisatie een actie of evenement organiseren waarvan de opbrengst naar ons gaat? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@kamperenbijsophie.nl